torstaina, syyskuuta 27, 2007

Lintuhäkille teline

Mulla on nyt ihan kauhea into tehdä rautalankajuttuja, toivottavasti ette kyllästy ;) Lapsuuteni leikeistä on säilynyt ja mukana kulkenut metallinen valkoinen lintuhäkki, jolle jo pitkään ajattelin tehdä jalustan, ja eilen sitten sen vääntelin. Aikaa kului maalauksineen yhteensä kaksi tuntia, eli oli aika nopeatekoinen teline.

Vasemmalla kuva telineestä ennen maalausta, alla valmis tekele. Ei ole niin vino kuin kuvista voisi luulla ;) Häkin kaveriksi aion tehdä amppelikukan riippumaan toiseen koukeroon.

Lintuhäkin paikaksi olen suunnitellut lastenhuonetta, mutta kun nuo sisustushommat on vielä niin vaiheessa, jää nähtäväksi mihin mitkäkin tavarat mahtuu. Tekisi kyllä mieli tehdä rautalangasta lastenkin sängyt, mutta urakka hiukan hirvittää... Katsotaan nyt miten innostun.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin siro teline! Tuon tyylinen naulakko olisi myös kiva, kunpa minäkin osaisin tuon tekniikan, yleensä vaan menee hermot rautalankaa väännellessä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos käynnistäsi Kurjenpolvessa! Tulin ihailemaan tekemisiäsi ja lintuhäkkiteline on tosi kiva idea! Taidan luvallasi lainata, jos joskus löytäisin kivan häkin sille kaveriksi. Mukavia minihetkiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei onpas todella upeita rautalanka juttuja. Sänky varsinkin pohjineen kaikkineen on mahtava!!! Itsekin rautalankaan tykästyneenä en voi kuin ihailla kuinka saatkin niin tasaista jälkeä. WAU!

Anonyymi kirjoitti...

Olet tosi taitava "vääntelijä"! Lintuhäkkitelinekin on aivan upea.

Marita kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoijille! Ihan mukavaa jos joku näistä minunkin tekeleistäni saa itselleen ideoita, musta on ihanaa nähdä muiden keksimiä juttuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogiarvontani voitosta! Laitathan mulle osoitteesi s-postiin:-)