keskiviikkona, syyskuuta 26, 2007

Ihanien yllätysten eilinen

Voi että mua hemmoteltiin eilen! Siirisofian blogiarvonnan voitto kopsahti postilaatikkoon ja mies oli palkkapäivän kunniaksi pistäytynyt HobbyPointissa ja toi mulle Reutterin aterimia ja puuvalmiin Eurominis-kirjoituspöydän, sekä uunituoreen uuden Eurominis-kuvaston. Heti pääsin ruksimaan haluamiani tuotteita tulevia ostosreissuja varten ;)
Valokuvaustaitoni ovat taas ihan hukassa, ohessa on ainoa hädintuskin onnistunut otos, muut kuvat menivät ärrinpurrin-osastolle. Ja noin ihanista tavaroista pitäisi ehdottomasti saada hyvät kuvat! Kannattaa käydä katsomassa paremmat täältä. Sen vain sanon, että menin ihan sanattomaksi kun mun vuokseni on nähty noin paljon vaivaa - kannelliset purkit aukeaa, helmikukka maljakossaan on siro ja kaunis, matto sopii väreiltään täydellisesti Marviliaan ja on ihanan pehmeä ja juuri sopivan paksu/ohut (ja entäpä ylisöpöt hapsut, voi että!), ja sitten vielä kaunis korttikin... Upeita!
Muuten, ne teistä, jotka olette ehtineet tutustua uuteen Eurominis-kuvastoon: mitäs tykkäätte uusista HuaMei-tuotteista? Aika hintavia ovat, olisi kiva nähdä millaisia ovat IRL. Nyt kameran ohjekirjaa tavaamaan, jos vaikka joskus oppisin käyttämään...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hm... hintavia ovat. Onneksi ne ovat liian kiemuraisia minun makuuni. En tiedä ostaisinko mitään nukkishuonekaluja tuollaisilla hinnoilla, nehän ovat melkein oikeiden hintaisia.

Marita kirjoitti...

Jep, hinnat oli aika hämmästyttäviä. Jollain tapaa jotkut kalusteet muodoltaan viehätti silmää, mutta koristeluista en kyllä oikein innostunut. Mutta kiva että valikoimat laajenee valmiissakin tavaroissa :)