sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Ainakin jotain näytettävää

Sänky on valmis! Tai no, aion kyllä maalata sen vielä ja laittaa tolppien päihin jotkut koristeet, mutta tähän vaiheeseen pääsy on ollut itselleni yhdenlainen saavutus. Käytin sänkyyn ihan vaan kolmea eripaksuista rautalankaa, joita on kieputeltu, kieputeltu ja kieputeltu, sekä joissain kohdissa ohuita puukeppejä tukirankana - aika paljon jännitti, pysyykö hökötys kasassa ollenkaan ;) Sormenpäitä piti aina välillä lepuuttaa päivän parin verran, koska tuppasivat kipeytymään.

Pohjakin on rautalankaa, tein sellaisen verkon jonka sidoin yhteen langalla. Kuvassa näkyy myös makuuhuoneen uusi lattia, jonka liimailin bambutabletin "laudoista" ja tykkään kovasti tuosta tummemmasta sävystä. Nyt puuttuukin enää keittiön ja yläeteisen lattia. Alakerran eteiseen tuli valkoiseksi maalattu lautalattia ja olohuoneen "parketinkin" olen saanut valmiiksi, pitää niistäkin ottaa kuvia. Mahtavaa muuten miten paljon asioita tulee opeteltavien listalle nukkisharrastuksen myötä - on alkanut pahasti riepoa, etten osaa ottaa hyviä kuvia, eli kameran manuaali on kaivettu esiin ja pumaskaa lueskelen aina ehtiessäni.


Jaaha, esikoisella on dvd-kriisi... Palailen taas asiaan.


MUOKS: Kun nyt blogipäivitystä tehdään, niin tehdään vielä tarkennustakin ;) Nappasin kuvan olohuoneen lattiasta, joka on sekin yllätys-yllätys: bambusta.

Noiden kalanruotokuvioiden kanssa meinasi mennä hermot pariinkin kertaan, mutta nyt on enää käsittelyä vailla. Huh. Näette nyt samalla blogiin pistäytymisen vaivalla tämänkin :) Lissulle kiitokset kehuista, noin taitavan nukkistelijan taholta saatu huomio ihan punastuttaa. Mutta tästä on hyvä taas jatkaa!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis sänky!!! Pohjakin on tosi hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Sänky on aivan mielettömän upea!!! Ja entäs sitten tuo kalanruotoparketti: Täytyy olla lehmän hermot, kun tuollaista väkertää.

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin sinulle tänään postia ;-)

Marita kirjoitti...

Tuula, kiitos kauniista sanoista, olen itse ihaillut monesti sinun kättesi töitä! Pitkäänhän tuon lattian tekemiseen meni, mutta on sellainen kuin halusin. Itse tekeminen on hauskaa, mutta kokemattomana siihen joutuu käyttämään kamalasti aikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Vau mikä sänky ja tuo parketti...Huh! Itse olen tyytynyt paperiseen arkkiversioon tuosta kalanruodosta. Lautalattian tekotapa kiinnostaa, kun itsellä on noita bambusäleitä pino odottelemassa. Oletko liimannut ne johonkin alustaan ja millaisella liimalla?

Marita kirjoitti...

Nina, kiitos kommentista! Lautalattiat olen tehnyt niin, että olen liimannut laudat Erikeeperillä lattian kokoiseen tapetinpalaan, joka sitten on tarkoitus liimata lopuksi lattiaan, kunhan saan sähköjohdotukset mietittyä ja fiksailtua ensin. Kannattaa pitää painoa päällä kun on saanut liimattua, niin ei kupruile.