lauantaina, lokakuuta 20, 2007

Kattokruunu kakkonen

Muu elämä on ollut mineilyn edellä taas viime viikkoina, mutta iltaisin tulee näperreltyä. Löysin kirpparilta servettirenkaita, jollaisista olen nähnyt joidenkin tekevän kattokruunuja, ja nyt siis pääsin itsekin kokeilemaan. Homma kulki tajunnanvirtamenetelmällä sen kummemmin etukäteen suunnittelematta. Vähän häiritsee, ettei helmivarastoistani löydy monipuolisemmin eri kokoja ja muotoja, mutta ehkä miniharrastuksen edetessä tulee kartutettua näitäkin varastoja. Nyt piti käyttää mitä löytyi.

Kuvaa kyllä yritin muokata kuvankäsittelyohjelmalla, mutta ei ihan vielä onnistunut. Nyt perhe jälleen kutsuu, mukavaa mineilyä itse kullekin!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis! Kyllä tuon rautalangan avulla saa tehtyä vaikka ja mitä. Oletko muuten käynyt jonkun "punontakurssin"?

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis kruunu!
:O) Maria
http://nukketalo.vuodatus.net

Marita kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Helin kysymykseen vastaan, että ei, en ole käynyt kursseja, niistä olisi varmasti paljon hyötyä kyllä. Mulla tämä menee niin, että otan rautalankaa, taivuttelen ja katson mitä syntyy ;) Muiden materiaalien kanssa on samoin, mutta rautalanka taipuu ilahduttavan moneen asentoon, toisin kuin vaikka puu :P

Anita kirjoitti...

Arvontaan ilmoittautuminen alkanut blogissani, käy lisäämässä nimesi :-)

http://anita.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Tuo rautalangan vääntö on kyllä tosi ihanaa, kun se vääntyy niin moneksi. Itse ajattelin, että olisin käynyt rautalangan punontakurssin yhtenä viikonloppuna, mutta se jäi kuitenkin vielä tulevaisuuteen...
-Heli
http://helimk.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Onpas sulla täällä ihania juttuja! Varsinkin tuo kattokruunu ja tuo sänky ja tuo... ja tuo..
Pitää palailla katseleen uudemmankin kerran. Tosi hyvältä vaikuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vierailusta Kuuralehdossa! Itse mietin juuri samaa mummelin hommista.. Ehkä se vielä tapahtuukin, mistäpä sen tietää. Onhan se jo käynyt parvekkeella kurkistelemassa. Ei vaan ole vielä ollut ohikulkijoita!

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on sinulle kukkasia blogissani. Käväisehän poimimassa :D