keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2007

Kevät!

Maaliskuu meni muita juttuja viritellessä, mutta nyt sain vihdoin Marvilian siirrettyä omalle paikalleen mummoltani perimäni lipaston päälle. Ja heti iski kahta kauheampi vimma päästä tekemään minihommia! Suunnitelmat vaan tahtoo olla turhan lennokkaita, esimerkiksi näin eteni eräskin ajatusketju:

oon alusta asti pähkäillyt noita portaita, kun porrasaukot ei ole samalla kohdalla eikä nuo talon mukana tulleet portaat ole kovin... sanoisinko sirot ;) Kun olen yrittänyt mallailla portaita paikoilleen, on lopputulos aina ollut se, ettei aikuinen asukas edes mahtuisi päätään kolhimatta siirtymään kerroksesta toiseen. Itseni tuntien moinen alkaisi kyllä häiritä. Kaiken mallisia portaita olen yrittänyt mielikuvaharjoitella paikoilleen, mutta sittenhän sen vasta näkee kun toteuttaa ideansa. No, sitten mietin jo, että tukkisin porrasaukot ja tekisin valeovet joista mukamas mentäisiin portaikkoon. Näin tehden nuo keskimmäiset huonetilat jäisivät muuhun, eli siksikin varteenotettava vaihtoehto. Mutta kun mä yhä muistan miten mua lapsena häiritsi se, ettei nukkekodissani ollut portaita! Siispä mun pitäisi tehdä valeovien sijasta oikeat aukot ja portaikko sitten sinne talon taakse. Samallahan sinne sitten voisi tehdä tuplasti lisää huoneita, kun pelkkä portaikko olisi aika hassu :D


Ohhoijaa. Taidan kyllä aloittaa ihan kevätsiivouksesta, Marvilia on sen tarpeessakin nyt kun siirtämisen tiimellyksessä kaikki tavarat on tietysti huiskin haiskin. Sain muuten aivan ihanan häälahjan mieheltäni: Reuttersin wc-pöntön ja lavuaarin :) Miksi ihmeessä jotkut kummastelee vessakalusteiden saamista häälahjaksi, hih! Mä ainakin olen ihan innoissani - nyt vaan pitää rakentaa alkuperäisen suunnitelman vastaisesti ihan reilun kokoinen kylppäri. Hyvä homma, kylppäriinhän pääsee sitten laittelemaan kunnolla pikkutavaraa.


Tänne loppuun nyt sitten kuva Marviliasta nurkassaan. Tässä välillä nykerrellyistä pikkutavaroista ottanen kuvia myöhemmin, nyt on ensin siivottava. Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen talo sulla on tulossa. Mulla on ukkekoti vielä unelman asteella. ensimmäistä roomboxiani olen aloittanut, eli lattialaudat on liimattu. Hyvää pääsiäistä!

Marita kirjoitti...

Kiitoksia :) Sulla on kans ihania tuotoksia sivuillasi, olen käynyt ihastelemassa. Mukavaa kun käväisit!