torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Rautalankaa

Eilen tekaisin tälläisen härvelin metallilangasta. Malli on Mary Maguiren kirjasta Metallipunonta, mutta tietysti pienennettynä nukkiskokoon. Kirjassa teline on nimeltään kauhateline, mutta voisihan tuon laittaa vaikka siivouskomeroon moppitelineeksi, tai kyntteliköksi. Rautalangan vääntäminen oli todella kivaa, mutta sormenpäät on nyt tosi hellinä. Pitää tehdä toinen samanlainen pienin muutoksin, kunhan nuo nahat kasvaa ensin takaisin kätösiin ;)

Muista tekeleistä en ottanut vielä kuvia, koska jostain syystä innostuin tekemään monta juttua yhtä aikaa, jolloin mikään yksittäinen ei varsinaisesti valmistunut. Silkasta touhuamisen ilosta näpersin pääsiäisen aikaan olohuoneen lautalattiaa, takkaa, minipääsiäismunia, ikkunamaalauksia ja kaavat huuvaa varten. Keittiötä suunnittelin muutenkin ja kylppärin paikkaa pähkäilin. Kuin vasikka kevätlaitumella..! On se niin ihanaa kun on valoisaa. Aah.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea! Itsekin olen tehnyt Metallipunontakirjan ohjeilla 1:1 juttuja ja miettinyt, että joskus voisi jotakin soveltaa 1:12 koossa.

Marita kirjoitti...

Kiitos, Liisa! Sulta taisin saadakin vinkin tuosta kirjasta :) Sun sivuilla on ihania punontatöitä, käyn niitä usein ihastelemassa.