tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Pari pientä kuvaa vain

Eilen oli taas mahtava päivä! Postiljooni toi mulle kaksi isoa kirjekuorta, joista toisessa oli kaksi numeroa Dolls House World-lehteä, ja toisessa oli tilaajalahja: kahviastiasto (ja lisäksi sekalaista mainossälää, kuten avainrengas, kynä, lehtiö, jne.). Lienee tarpeetonta sanoa että olin ihan innoissani. Tänään sitten näppäsin valokuvan, johon kyseisen astiaston lisäksi änkesin aiemmassa postauksessa mainitsemani vessakalusteet. Ne kun vaan on niin ihanat :) Potta on mun lapsuuden leikeistä säilynyt, posliinia sekin.



Pahoitteluni kuvan laadusta ja siitä, että kaikki tavarat näyttävät vinoilta, mutta ei ollut aikaa lavastaa tai zoomailla enempää (oikeassa alanurkassa näkyykin jo esikoisen näpit tarttumavalmiudessa). Voi, kunpa saisin Marvilian siihen uskoon että saisin nuo kaikki tavarat aseteltua sinne. Viime aikoina on vaan tökkinyt tuo lattialautojen pätkiminen ja asetteleminenkin.


Rautalankaa väännellessäni sain muuten aikaiseksi sivutuotteena pikkuruiset silmälasit. Ovat tosin niin pienet, että päätynevät korkeintaan lastenhuoneeseen ja nukkiksen mollamaijan päähän.


Hmm, siellä ne vekaran sormet taas on ehtineet kuvan nurkkaan. Vikkelä poika!

Ei kommentteja: