sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2008

Vinhala edistyy

Niin, pikku hiljaa hommat Vinhalassakin edistyy, se on tuo maalin kuivumisen vahtiminen varsin pitkältä tuntuvaa puuhaa. Joihinkin kohtiin piti vetäistä viisi kerrosta maalia, joten ilmankos on tuntunut hitaalta. Nyt kuitenkin olen päässyt jo tapetoimaan, ja siitä nappasin kuvan heti kun olin saanut kameran akun ladattua.


Sen verran hämärää oli, että salamaa piti käyttää. Kuten kuvasta huomaa, Vinhalassa riittää tuunattavaa. Ihanaa! Tunnelma on tässä talossa romanttisempi kuin Marviliassa, mutta täällä asuukin kaksi naista eikä miehiä ollenkaan ;) Leonoran makuuhuone on ensin tapetoitavana, sitten siirryn varmaan keskikerroksen suurempaan huoneeseen, koska sinne olisi tapetti valmiina. Mistähän kummasta taas löytäisi sopivat värit ja kuviot muihin seiniin?

Kävin eilen pikaisesti Hobby Pointissa ostamassa kaksi ovea: toisen kahvilaan ja toisen terassille kulkua varten. Niinpä pääsin jälleen sahaamaan lisää oviaukkoja, joista kahvilaan tarvitun reiän sain tehtyäkin ikkunan paikalle suht sukkelaan. Vaan kuinkas kävikään terassin oviaukon kanssa: työkalupakkini sisältö osoittautui pahemman kerran puutteelliseksi - en mahtunut vehkeilläni sahaamaan mitenkään päin. Grrr, minä murisin ja iskin kimppuun pelkkä puukko työvälineenä. Hullun puuhaa, onneksi kukaan ei nähnyt :D Mutta niinpä vain otin ja nyrhin oven mentävän aukon, ja siitä tuli ihmeen siisti, vai kuinka?

Kaipaa vielä muutamaa maalikerrosta tuokin seinä. Mutta sattuipa hupaisa kohta sanomalehdestä tuohon aukon kohdalle...

Piti vielä vilauttamani Marvilian tulevaa kylppäriä, mutta kuva on kadonnut jonnekin. Ehkä teenkin sen valmiiksi ja vilauttelen vasta sitten. Mukavaa mineilypääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivasti on nuo pyykkipojat tuossa ylemmässä kuvassa;) Ihan oikea meininki Vinhalassa, ei minunkaan talossa asu kaksilahkeisia!
Talon runko on vissiin mdf:ää, kun olet puukolla pystynyt reiän tekemään!?
Tahtoo nähdä kylppärikuvaa! (minä kerran heitin kuvat tuoreeltaan koneen roskikseen, oisko sullakin käynyt niin..?)

Marita kirjoitti...

Kiitos viestistä, epe! Pyykkipojat on käteviä moneen hommaan. Mitä enemmän, sen parempi ;D Vinhala on mdf:ää, ja tuntuu aika pehmeältä sellaiselta, joten pohjamaalauksen tein senkin takia että pysyisi talo kasassa. No ei sentään... :) Mutta juu, kylppärikuva piti etsimäni. Pitääpä kurkata roskikseenkin! Palaillaan.