sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Maalia pintaan!

Viikonlopun ohjelmassa on siis ollut maalausta. Kuvat on otettu vastamaalatuista jutuista, kun en kuivumista odotellessani malta olla näpsimättä fotoja.
Marvilian yläkerran aulaan tein valkoiseksi maalatun lautalattian - tuohon epämääräisen aukon kohdalle tulee kylppäri, jolle en pitkällisistä pähkäilyistä huolimatta keksinyt muutakaan paikkaa. Kellarikerrokseen sen voinee siirtää sitten jos/kun sellaisen joskus saan.
Vasemmassa nurkassa pilkottaa muuten makuuhuoneen lakattu lattia - kylläpä kiiltää :) Siihen olen tyytyväinen, vaikka kiillon vuoksi pitikin kärsiä päivän verran lakankärystä, joka tunkeutui koko taloon...yök.
Toisessa kuvassa on koemielessä maalattuja Vinhalan osia. Koemielessä sikäli, että maalissani tuntuu olevan jotain perin outoa ja kummallista, enkä halunnut pilata kaikkia nukkiksen levyjä, jos vaikka maali kuivuttuaankin näyttää omituiselta.
Maalina on aiemminkin käyttämääni Helmi kalustemaalia, mutta nyt purkista paljastui vetistä lirua, joka vaikuttaa ihan valmiiksi laimennetulta :( Niinpä sitä on ollut kovin vaikea saada sudittua siististi, maalia roiskuu ja valuu holtittomasti, ja lopputulos on järkyn raidallista. Huoh. En ole mikään maaliasiantuntija, joten vika lienee loppuviimeksi maalarissa, mutta edelliset maalisatsit eivät muistaakseni ole käyttäytyneet näin.
No, vähällä en luovuta. Vetelen useita kerroksia ja katson miten käy. Ainahan pinnat saa peittoon tapettien alle ;) Taidankin mennä tuijottamaan maalin kuivumista...

Ei kommentteja: