tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Nyt ei oikein onnistu

Huoks. Viime aikoina ei ole oikein mikään onnistunut, mutta kerronpa sitten näistä kämmähdyksistä. Taitaa olla tähdet vinkurallaan tai jotain ;)

Ensinnäkään pyykinpesu ei suju, koneesta tulee märkää mutta yhä likaista pyykkiä. Toisekseen ruokien maustaminen on mennyt ihan poskelleen, tulee joko mautonta tai hervottoman tulista, vaikka mielestäni laitan saman verran kuin ennenkin. Kolmannekseen kokeilin ristipistelyä ja kolmen päivän niperryksen jälkeen sain valmiiksi tyynyn nukkekotiin. Pistelyjälki ei olisi kirvoittanut hurraahuutoja, mutta mallista tykkäsin. Vaan kuinkas kävikään: kun yritin ommella tuotokseni kasaan tyynyksi, koko hökötys purkaantui käsiin. Vielä on harkinnassa yritänkö pelastaa mitä pelastettavissa on. Sikäli harmittaa että kuitenkin kolme päivää sitä näversin, enkä edes tiedä mikä siinä meni pieleen - miten se nyt sillä lailla purkaantuu ;) Pitänee vastaisuudessa perehtyä tarkemmin kankaiden merkillisiin käytösongelmiin.

Viimeisimpänä kömmähdyksenä onkin sitten se, että kun yritin ottaa tuosta epäonnen tyynynriekaleesta valokuvaa, ei kamera suostunut toimimaan ollenkaan. Eli nyt ei ole kuvaakaan sitten laittaa. Plaah. Käyköhän sitten vielä niinkin etten saa edes tätä tekstiä blogiin asti? No, eipä näitä epäonnen päiviä yleensä ihan hirveen pitkään ole. Ja sittenhän mä tietysti luon heti perään jonkun mestariluomuksen :D Onnekkampaa aikaa odotellessa aion uhallakin kokeilla jotain uutta: ATC-kortin tekeminen vaikuttaa hauskalta, eikä harmita niin kovin jos menee pieleen.

Siltä varalta etten huomenna poikkea blogille: oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää ja parempaa onnea seuraavaan koetukseen!:)
Joskus se vastustaa, mutta ei luovuteta!