keskiviikkona, toukokuuta 02, 2007

Kalvovärejä ja punontaa

Nytpä on selvitty pahimpien flunssaoireiden (eli kuumeen) kourista, joten pian vain blogia päivittämään! Vasemman reunan kuvassa on kalvovärikokeilun tulos, eli ulko-oven viereiset lasit ovat saaneet vähän väriä. Kalvovärien periaate toimii hyvin, eli on tosi hyvä juttu kun nuo maalaukset voi helposti tehdä ja vaihtaa. Käytännössä sitten homma ei olekaan ihan niin täydellistä, koska ääriviivoista ei saa noilla mun välineillä tarpeeksi ohuita - ja jos tekee "väkisin" ohuet ääriviivat grillitikulla, varsinainen väri karkaa viivojen ulkopuolelle ja tuloksena on silkkaa suttua. Eli tämäkin osa-alue kaipaa harjoittelua ja tekniikan hiomista. Näin ollen mun ikkunakuviot on nyt vielä tosi pelkistetyt, mutta on musta kiva kumminkin että sain väriä julkisivuun. Kuva on otettu sisältä ulospäin, salama heijastaa mutten saanut sitä pois päältä (kamera jumitteli koska akku oli loppumassa) ja oven alareunastakin puuttuu lista.


Sitten toinenkin surkea kuva ;) Otettu siksi, että siinä näkyy osa uusista nukkisjutuista: sohva, vitriini, sohvapöytä ja punomani punaiset korit (toinen lattialla, toinen vitriinin päällä) joihin olen aika tyytyväinen, koska ovat ensimmäiseni. Olohuone on tosi pelkistetty, koska lattia on yhä työn alla (materiaalivaje iski, täytyy metsästää pari bambutablettia lisää), eikä nuo kaikki tavarat jää edes olkkariin. Mutta niin...kuvassa on myös Marvilian kummitus, Minna-tyttö :) Talossahan asuu isä, äiti ja kaksi poikaa, jotka loistavat poissaolollaan, mutta kotikummitus pitää paikkoja silmällä heidän puolestaan. Oikein kätevää!

Ai niin, mulle tuli erinäisten lehtitilaussekoilujen jälkeen kaksi kappaletta Dolls House World -lehden toukokuun numeroa (176), joten jos jollain on tarvista ja tahtoisi tehdä esim. vaihtokauppaa, niin laittakaa viestiä (markos.marvilia (a) gmail.com).